понеделник, 5 януари 2015 г.

Обзавеждане за баня в ярки цветове



Вместо това изберете  една  част от обзавеждането,а останалите мебели да бъдат в неутрален цвят.За банята са подходящи всички ярки багри.Особено приятни са синьото, зеленото, жълтото, и розовото.Често са възможни и комбинации между тях.Докато червеното и оранжевото може би е най-добре да се съчетават само с неутрални.
Най-лесно е да придадете цвят на банята си като подберете съответните плочки за стените. Сини,жълти или розови стени ще направят банята ви по-светла и просторна.А белият фаянс на санитарните инсталации ще си допадне напълно с тях.Изберете и аксесоарите си в двата цвята или в нюанси на по-интензивния и ще получите стилна и приятна атмосфера.
Много жизнерадостно усещане ще носи баня с разноцветни стени или под-но никога и двете! Можете да поставите плочки в различни пастелни и контрастни тонове.В такъв случай аксесоарите и останалото обзавеждане на банята е добре да бъде много по-семпло-за тях изберете само един от всички цветове.
Избирайте внимателно и материалите,от които ще са направени мебелите.Искрящият бял фаянс си подхожда с всичко.Докато дървото най-добре си контрастира със зелено и синьо. Металните огледални повърхности биха били добъ избор за модерните розови и лилави нюанси.
Направете няколко различни цветови проекта на обзавеждането на банята си или пък разгледайте готовите предложения на дизайнери и производители,за да изберете този,който най-много би се вписал в характера на дома ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар